Gyere el egy profi üzleti fotózásra, és az összes olyan képet megcsináljuk amire szükséged lehet, önéletrajz, LinkedIN, Facebook… stb. Válaszd a Business csomagunkat, melynek része az öltözékedre vonatkozó tanácsadás is, hogy minél tökéletesebb képek készüljenek rólad!

Most indítod a vállalkozásod? Szabadúszó esetleg tanácsadó vagy?

Akkor neked a Business+ szolgáltatásunkra van szükséged, ugyanis a personal branding  portrékon túl, minden olyan képet elkészítünk amire a weboldaladhoz, marketing anyagodhoz szükséged lehet. Így nem lesz szükséged személytelen stock képek vásárlására sem, és a megrendelőiddel már a találkozás előtt tudsz kapcsolatot kialakítani.

Üzleti partnereiddel, megrendelőiddel már a találkozás előtt tudsz kommunikálni egy megfelelő képpel!

Personal branding

Üzleti képek

Elmúltak már azok az idők, amikor elég volt egy automatába beülni egy igazolvány képért, vagy a barátodat megkérted, hogy telefonnal csináljon rólad egy képet gyorsan. Egyre fontosabb milyen képet mutatsz magadról, mennyire veszed magad komolyan.

Csomagok

Ha fontos neked a karriered, vállalkozásod!

A profizmusért

BUSINESS

Ha szeretnéd, hogy egy profi készítsen képeket rólad, mert fontos neked, hogy milyen képpel jelensz meg az üzleti életben, az önéletrajzodon és a különböző felületeken. A fotózáson túl segítek kialakítani a pozíciónak, szektornak megfelelő öltözetet, tanácsot adok, hogy mit hozz magaddal.

 Gyere el egy profi üzleti fotózásra, és az összes olyan képet megcsináljuk amire szükséged lehet, önéletrajz, LinkedIN, Facebook.

1 óra fotózás

fotózás előtt haj és smink

5 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

A csomag ára

A csomag ára

45 000 Ft

BUSINESS+

Az egységes arculatért

Vállalkozóknak, szabadúszóknak, tanácsadóknak, akiknek különösen fontos, milyen arculattal jelennek meg saját weboldalukon. 

A jövő a személyességé, és ezt kell tükrözni minden felületen, nem elég megvenni a stock képeket. Ebben a csomagban a portré képeken túl, megtervezzük milyen képekre lehet majd szükséged, és el is készítem neked.

Minden fotózást egy személyes beszélgetéssel egybekötött tervezés előz meg!

A csomag tartalmazza a frizurát és sminket is, kérj árajánlatot, ha nem csak üzleti képekre van szükséged, hanem weboldaladhoz egyéb illusztráló képekre is, illetve akkor ha 5-nél több képre lesz szükséged.

Kérj egyedi árajánlatot!

Minden hónapban tartunk egy üzleti portré napot, keresd a szabad időpontokat a FB oldalon!

Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy kipróbálnád-e a fotózást, akkor nézd meg az Átváltoztatás galériát mindazokkal, akiknek már bebizonyítottam, hogy mindenkiről lehet jó képet készíteni!