Cosmetic Products
Hair Stylist
Makeup Palette

SZÍN ÉS PORTRÉ 

Ismerd meg önmagad workshop

Itt van a helyed, ha:

  • nem tudod milyen színek állnak jól

  • kíváncsi vagy egy profi sminkes milyen sminket varázsol neked, szuper frizurával együtt

  • szeretnél magadról 3 olyan képet, amiken végre igazán jól nézel ki

és szeretnél eltölteni velünk egy csajos napot :)

 

MEGTELT!

Jelentkezőket most már csak a várólistára tudunk fogadni. 

Program

 

 

Mindig is érdekelt milyen színtípusba tartozol? Szeretnél magadról pár jó képet?

Akkor gyere el a workshopunkra, mely alkalomból a JOUCA portraits, a Színzsonglőr és a Zeka styling állt össze, hogy egy fantasztikus programot adjon neked!

Összecsomagoltuk nektek hármunk szolgáltatásának legjavátígy a nap végén:

  • tudni fogod milyen színek állnak jól

  • lesz egy szuper sminked és frizurád

  • részt veszel egy fotózáson, ahol a 3 legjobb kép kerül átadásra neked digitálisan

2018. Október 6. szombat, kezdés: 9:00

JOUCA PORTRAITS STUDIO

1077 Wesselényi utca 4. 10-es kapucsengő

(Első emelet, jobbra kell fordulni és a sarokban van a bejárat.)

9:00 érkezés

          kávé, tea, sütik

9.30  Zsófi fog a színekről beszélni

10.00 egyénenkénti színelemzés, majd akinek már                       megvannak a színei, az megy tovább Ágihoz                     sminkre és egy szuper frizurára, majd Zsuzsihoz                 fotózásra

A workshop minimum 4 jelentkezővel kerül megrendezésre

A szervezőkről

Csató Zsuzsi

Fotós,

a Jouca Portraits megalapítója

Önbizalom. Élmény. Nőiesség.

A fotózással azt szeretném megmutatni a nőknek, hogy mindenkiről lehet jó képelet készíteni, valamint a minőségi képek mellett, célom, hogy olyan élményt adjak, amiből sokáig tudnak töltekezni. Ezt fotó-terápiának is szoktam hívni :)

 

Nagyon motivál az az érzés, hogy segíthetek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam és egy olyan élményt tudjak adni, ami megváltoztatja ahogy magadat látod.

A workshop részeként egy fotózáson is részt veszel, ami után a 3 legjobb képet választjuk ki közösen. A fotózásnál külön hangsúlyt fektetek az instruálásra, és a neked megfelelő pózok kiválasztására. Minden tudásommal azon leszek, hogy egy szuper élményt adjon neked a fotózás!

Cseke-Kovács Zsófi

Személyi stylist, szín és stílustanácsadó

Érezted már azt, hogy láthatatlan vagy? Senki nem vesz észre, nem néz rád? Érezted magad szürkének, semmilyennek? Észrevetted, hogy a ruhásszekrényedet kinyitva, csak fekete, szürke és sötétkék ruhák integetnek vissza neked? Én igen.

Két kislány anyukájaként én is végigéltem mindezt. Aztán az én életemet gyökeresen megváltoztatta egy ajándékba kapott stílustanácsadás és vásárlás. A mindennapjaim és a fogasaim megteltek színekkel, formákkal és pozitív visszajelzésekkel. Akkor éreztem először, hogy mekkora hatalma van annak, hogyha az ember ruhásszekrényében helyre kerülnek a dolgok.

Anyukából újra Nő lettem. Nem vagyok tökéletes, de megtanultam, hogy ne a hibáimat keressem a tükörképemen, hanem azokat a dolgokat,amiket szeretek magamon.

Tele van a szekrényed felesleges ruhákkal? Szeretnéd megtudni milyen színek állnak igazán jól?

 

Szín és stílustanácsadóként az én munkám lényege, hogy segítsek megtalálni Önmagad a színek világában, hogy a tükörbe nézve ne elkapd a tekinteted, hanem mosolyogj és megszeresd amit látsz.

 

Azt szeretném, ha a nap végén nem csak gyönyörű képekkel távozz, hanem olyan tudással, ami hatással tud lenni a mindennapjaidra. Szeretném neked megmutatni, hogy milyen  ha gyönyörű színek emelik ki legjobban a természetes adottságaidat.

 

A stílusos öltözködés tanulható. Közösen meg tudjuk tenni az első lépést, hogy kilépj a szürkeségből és megtaláld Önmagad. Hogy a fekete, szürke, sötétkék elbújós ruhatáradból egy olyat alakíts ki, ami valóban téged tükröz. Az élethelyzeted, a céljaid, a személyiséged.

 

 

Miról szól a workshop színtanácsadás része?

 

  • A színkendők segítségével megnézzük személyre szabottan, hogy milyen színek állnak Neked a legjobban és melyeket érdemes száműznöd a gardróbodból. 

  • Kitérek arra is, hogy milyen színekkel érdemes sminkelned, illetve, hogy a mely más színtípusok színeibe kóstolhatsz bele büntetlenül és melyeket érdemes kerülnöd.

  • Ha festett a hajad és esetleg az árnyalat nem a legelőnyösebb a számodra, akkor teszek javaslatot az előnyösebb hajszínre is.

  • Az elemzés végén megtudod a pontos színtípusodat és el fogom küldeni digitálisan a rád szabott színpalettát.

 

 

A workshop menete:

A workshop elején tartok egy rövidebb előadást a színelmélet alapjairól. Emberi, teljesen közérthető nyelven, csak hogy értsd és jobban lásdmajd, hogy mi fog történni a színelemzés közben. Ez körülbelül 30 percet vesz igénybe attól függően, hogy közben mennyi kérdés merül fel.

Utána mindenkit egyenként kielemzek a színkendők segítségével. Csoportos workshop esetén a rád eső rész 15-20 perc.

A csoportos színtanácsadás hatalmas előnye, hogy látod a többiek elemzését is, és jobban fogod látni, hogy melyik szín, hogyan változtatja meg az arcuk, szemük színét. Van egy kollektív élmény, hogyha  másik 4 ember is azt mondja neked egy adott árnyalatról, hogy nagyon jól áll  vagy rettenetesen mutat.

 

 

Fontos:

Ha szeretnél eljönni, arra szeretnélek kérni, hogy készülj fel arra, hogy a workshop ezen részét szakszerűen csak  smink nélkül tudom elvégezni rajtad, ezért smink nélkül, vagy minimális sminkben gyere. Egy pici szemceruza is félre tudja vinni az elemzést.  Nagyon fontos, hogy minél természetesebben tudjuk megvizsgálni a természetes kontrasztjaid.

Rédli Ági

Makeup Artist

Számomra a smink, nem csak egy réteg az arcon, hanem segítség ahhoz, hogy a pozitív vonásaink kihangsúlyozásával tökéletes legyen az összkép magunk és mások számára. Természetesen mindez csak akkor működik, ha a belsőnkkel összhangban áll a külsőnk. Célom az,hogy rávilágítsak, mi az a szépség a hölgyeken, amit esetleg ők maguk nem látnak, felhívjam a figyelmüket az arcukon látható sok-sok egyedi tulajdonságra, s megmutassam, hogyan tudják ezeket kiemelni, megszeretni.

Szeretnél egy sminkelés után belenézni a tükörbe és magadat látni nem egy idegent? Én ezt adom neked!

 

Imádok sminkelni, de rájöttem, hogy számomra az alkotás öröme akkor a legnagyobb, hogyha ez segítéssel és útmutatással van összekapcsolva. Tudom, hogy a mai világban a média túl sok elvárással bombázza a Nőket , ebben a nagy információrengetegben hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mindannyian szépek egyediek és értékesek vagyunk.

 

Nem az a cél, hogy máshoz hasonlítsunk, hanem hogy magunkból a legtöbbett hozzuk ki. Ennek pedig egyik fontos állomása az, hogy a külsőnk összhangban álljon a belső világunkkal. S ne felejtsük el, hogy ezek külcsönhatásban állnak egymással.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az alábbi adatlap kitöltésével és az összeg teljes átutalásával tudod lefoglalni a helyed. 

 

Az "Szeretnék jelentkezni" gombra kattintva elfogadod az általános szerződési feltételeket.

 

Elküldöm neked emailben az utalási adatokat, és amint megjött az utalásod, küldöm a számlát, ami egyben a visszaigazolásod is.

(FONTOS! Az email lehet, hogy a spam vagy promóciók mappába kerül, nézd meg ott is ha nem találod!)

ALL RIGHTS RESERVED BY JOUCA PORTRAITS  | INFO@JOUCAPORTRAITS.COM |  NAIH - 129526