Akikkel együtt dolgozom - 2. rész: A partnereim

Akik ismernek vagy jártak már nálam, tudják, hogy a közvetlen csapatomon kívül még számos szakemberrel dolgozom együtt közös projekteken. Nem ritka, hogy rajtam keresztül találják meg a kezdő- és kisvállalkozók a nekik való webest, marketingest, fotóst vagy videóst, de a fordítottja is gyakran megesik: a partnereim küldik hozzám a modellemet fotózásra pl. a készülő weboldalához.


Azért is a szívem csücske egy-egy ilyen nagyobb projekt, ahol többen is összedolgozunk, mert folyamatosan inspiráljuk egymást, közösen gondolkodunk a legjobb megoldáson, és aztán öröm látni a szuper végeredményt és az ügyfél arcán az elégedettséget. Hogy kik ezek a csodás emberek, akikkel öröm a csapatmunka? A cikkben bemutatom őket.BABANICS ÍRISZ (és csapata, a CLOUD Ügynökség)

marketing tanácsadás és kivitelezés
Írisz régi partnerem és barátom, egy csomó projektben dolgoztunk már együtt. Kezdő- és kisvállalkozásoknak segít a csapatával (CLOUD Ügynökség) abban, hogy megismerje őket a piac és profitot termeljenek.

Tanácsadóként a marketing stratégiát és marketing tervet segít készíteni, a konzultációkon utat mutat a megvalósításhoz is a milliónyi tananyag, csatorna és feladat káoszában. Szerintem a csapata a legjobb választás, ha szeretnéd kiszervezni a marketinget, de még (!) nincs elég bevételed saját marketingest, vagy egy nagyobb ügynökséget alkalmazni.

Mikben kérheted a segítségét?

Marketing stratégia, akcióterv megalkotásában, de akár marketing kivitelezésben is.


Írisz hatalmas lendületével mindig energiát tud belém tölteni, ha én éppen picit elkeseredtem, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szerettem volna. A legtöbbet tőle tanultam/tanulok a marketingről, és folyamatosan dolgozunk együtt is, segítve egymás vállalkozását. Örülök, hogy őt is a barátomnak mondhatom, mert fantasztikus ember.


Ha többre vagy kíváncsi Íriszékkel kapcsolatban, itt tájékozódj:

https://iriszbabanics.com/

https://cloudagency.digital/

https://www.facebook.com/babanicsirisz

https://www.instagram.com/iriszbabanics/
GYULOVICS ESZTI (Honlap egy hét alatt)

webfejlesztés, honlapkészítés


Esztivel is régi barátság és partnerség köt össze, szuperül inspiráljuk egymást a munkában is. Párjával több, mint 5 éve készítenek weboldalakat a Honlap egy hét alatt brand tulajdonosaiként, és valóban, akár egy hét alatt összerakják neked a vadiúj, ügyfélbarát, reszponzív (mobilra optimalizált), ráadásul gyönyörű, átgondolt és jól strukturált honlapodat. Megbízható, gyors és kreatív szakember, aki a tökéletességre törekszik, és -- nem mellesleg -- beszél az ügyfelek nyelvén is, úgyhogy tényleg azt fogja megvalósítani, ami a fejedben van -- vagy meglep egy még szuperebb designnal!


Miben tud neked segíteni?

Új honlapod elkészítése (egy- vagy többoldalas) vagy régi honlapod kicsinosítása (rebranding).

Esztivel több közös projektben is részt vettünk, nagyon olajozottan tudunk együtt dolgozni. Az olyan kérdéses pontokban is már együtt egyeztetünk, ahol az ügyfélnek csak közvetíteni kellene, de így sok időt meg energiát meg tudunk spórolni nekik is. Eszti az egyike azoknak, akikkel állandóan vállalkozás-ötletelésben vagyunk, hogyan tudjuk fejleszteni, javítani a szolgáltatásokat, de még ennél is többet beszélgetünk az önfejlesztésről. Csodaszép honlapokat készít, érdemes szétnézni nála.


Itt lépj kapcsolatba Esztivel:

https://honlapegyhetalatt.hu/

https://www.facebook.com/honlapegyhetalatt/

https://www.instagram.com/honlapegyhetalatt.hu/Cseke-Kovács Zsófi (Zeka Styling)

Személyi stylist, szín és stílustanácsadó
Érezted már azt, hogy láthatatlan vagy? Ha igen, ne aggódj, Zsófi is tudja, milyen ez, és azt is, mi a kiút a szürke “láthatatlanságból”. Szín és stílustanácsadóként vallja, hogy a stílusos öltözködés tanulható, és segít megtalálni önmagad a színek, stílusok és fazonok kavalkádjában. Ha változtatni szeretnél a megjelenéseden, színesíteni a ruhatáradat, jobban megismerni önmagad az öltözködés világában, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, akkor fordulj bátran Zsófihoz, aki átadja neked mindazt a tudást, aminek segítségével már magad is képes leszel kilépni a szürkeségből, és stílusosabban öltözködni.


Mikre kérheted fel Zsófit?

Stílus- és színtanácsadás, testalkatelemzés, gardróbrendezés


Zsófit rendszeresen fotózom, és minden vele készült sorozatot imádok. Nagyon összehangolódtunk, és örülök, hogy a barátomnak mondhatom. Közös Szín és Portré workshopunkat is sokan szerették, élmény volt minden olyan nap. Zsófinak olyan energiája van, hogy három embernek is elegendő lenne, és imádom a vele folytatott beszélgetéseket. Inspiráló nekem és a közös fotózások számomra is inkább élmény :)

Sokan jönnek hozzám fotózásra, akik már ismerik a színeiket, és ez meg is látszik a ruhatárukon. Külön öröm nekem, ha tudom, hogy Zsófinál jártak tanácsadáson, mert ő is úgy foglalkozik a nőkkel ahogyan én. Szuper kiegészítése egy fotózásnak egy vele töltött nap is.


Kérdésed van? Ide írj Zsófinak:

https://zekastyling.hu/

https://www.facebook.com/zekastyling

https://www.instagram.com/zeka_styling/SZABÓ ÁGI (AgiSzabo Photography)

fotózásÁgi képei messze elkerülik a mesterkéltséget, őszinte és természetes fényekkel és helyzetekkel dolgozik. Gyerekkora óta fotózik, hosszú évek óta fő tevékenységként, főleg “családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot”, ahogyan ő fogalmaz. Bármilyen megálmodott helyszínre elmegy, és bármi őrültségre ráveheted, keresd bátran az ötleteiddel.


Mire kérheted fel?

Családi fotózás, ovis és iskolai fotózás újragondolva, portréfotózás.


Ágival nagyon sokat ötletelünk vállalkozás témakörben és gyakran támogatjuk egymást fotósként is, ha úgy alakul. Nagyon szeretek vele beszélgetni, mert inspiráló és olykor nagy szüksége van az embernek, hogy egy kollégával beszélgessen. Tavaly indítottunk egy podcast sorozatot, amivel inspirálni szeretnénk vállalkozókat, és megosztani a tapasztalatainkat. (Ha érdekel a podcast, kattints ide)


Ágiról még több infó itt:

http://www.agiszabo.hu/

https://www.facebook.com/agiszabo.hu

https://www.instagram.com/agiszabo_foto/KALÁSZ VIVI (Kalász Vivien Photography)

fotózásVivi szintén fotográfus, aki már gyerekkorában megismerkedett ezzel a csodálatos hobbival édesapja révén. Természetfotósként kezdte a pályáját, azóta számos szakmai kurzus és workshop van a háta mögött, ma pedig a természet fotózásán kívül a portré-, kismama-, baba- és családfotózások állnak hozzá a legközelebb. Fontosnak tartja, hogy létezzünk képeken, hogy legyen mit eltenni az utókornak, mert a pendrive-ot nem lehet bekeretezni. Ha megörökítenéd magadat, a családodat, esetleg egy kisebb eseményt, fordulj Vivihez bizalommal.


Milyen képeket készít rólad/neked?

Modern portré, gyermek- és családfotó, kismama fotó, táj- és természetfotó, színház és táncfotó


Vivivel nemcsak kollégák, de barátok is vagyunk és többször fotóztuk egymást. Hasonló szemléletben fotóz, mint én és nagyon szeretem a munkáit. Nagyon igényes, és fontos neki, hogy jó anyagot adjon ki a kezéből. Hozzám hasonlóan ő is úgy gondolja, hogy a pózolás a fotós feladata és, hogy mindenkiről lehet jó képet készíteni.


Vivi elérhetőségei:

http://www.kalaszvivien.com/

https://www.facebook.com/kalaszvivienphotography

https://www.instagram.com/kvp_portraits/
TUCANPROJECT - Fekete Móni és Papik Péter

Esküvői film és fotó, cinematográfia


Fotó: Dorottya Kanti Photography


Móni és Peti ketten, 4 db 4K-s kamerával dolgoznak. A magánéletben is egy párként tökéletes összhangban vannak egymással. Nagy hangsúlyt fektetnek a személyes kapcsolatra, és nyitottak a meglátásokra, mert – bár tele vannak ötletekkel – nem a saját filmjüket, hanem a megrendelőét szeretnénk elkészíteni. Belehelyezkednek az eseményekbe, nem távolról és nem pusztán dokumentálva, hanem bensőségesen mutatják be az esküvő napjának mozzanatait és hangulatát.


Mivel keresd meg őket?

Többféle esküvői film, fotó elkészítésével.


Móniék már két videót is készítettek nekem, és voltam már fotós egy közös projekten is. Nagyon lazák, profik és szeretek velük dolgozni. Olyan érzésem van, hogy nemcsak szakmailag, hanem magánemberként is nagyon jól megértjük egymást, és ahol tudunk segítünk egymásnak.


Itt tudhatsz meg róluk többet:

https://tucanproject.hu/

https://www.facebook.com/tucanproject


Ennek a cikknek az első része a csapatomról szól. Érdekel? Kattints ide

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square