Monitor-computer-laptop-phone_edited_per

Te vagy az arca a vállalkozásodnak, és a legfontosabb, hogy meg is mutassuk, hogy nemcsak remek szakember, hanem jófej és megközelíthető ember is vagy. Többféle képstílus, többféle helyszín és az eredmény egy nagyon színes, és legfőképpen téged a legjobban bemutató képsorozat.

 

Azoknak szoktam javasolni ezt a stílust, akiknek a márkája erősen kapcsolódik az egyéniségükhöz, közelebbi betekintést engednek az életükbe, mert amiben hisznek az az életstílusuk is. Lehetsz te stylist, színtanácsadó, coach, marketing szakember, influencer az ügyfeleid nemcsak a megrendelőid, hanem szeretnél velük egy közelebbi kapcsolatot is ápolni.

 

Egy ilyen fotózást alapos tervezés előz meg, hiszen figyelembe kell venni azt milyen felületeken szeretnéd használni a képeket, lesz-e esetleg a közeljövőben kampányod, vagy csak az insta/FB/blogposztjaidhoz kellenek olyan képek, amivel a legjobban tudod illusztrálni azt amit át szeretnél adni.

A fotózás előtt egyeztetem veled a koncepciót, hogy mivel kell készülnöd, milyen helyszínekre szeretnél menni, és oda milyen ruhát hozz magaddal. A fotózás fél vagy akár egy napot is igénybe vehet, persze tartunk szüneteket is :)

PERSONAL

BRANDING

Ismerjenek meg az ügyfeleid!

polaroid.png