Nőnapi

Program

 

Mi a nőnapot március 8. helyett 10-én ünnepeljük egy szuper rendezvénnyel.

 

A rendezvény céja, hogy megismerjük jobban egymást, és önmagunkat. A meghívott előadók olyan információkat hoznak nektek, amiket a találkozó után is hasznosítani tudtok majd!

 

Előtte tartunk egy 30 napos énidő kihívást, melynek keretén belül minden nap apró kis feladatokat kapsz, ötleteket, hogy mit tudsz tenni egy kicsit magadért. Kizökkenünk egy kicsit a mókuskerékből, megállunk egy pillanatra és magunkra is figyelünk.

(részletek a FB/JOUCAportraits oldalon)

  • Facebook - Grey Circle

Március 10. 14.00-17.00

Azért tettük a kezdést délutánra, hogy a szombati munkanap miatt mindenki el tudjon jönni.

Impact Hub Budapest*

1053 Budapest, Ferenciek tere 2. első emelet, lépcsőn balra. Kapucsengő: 60.

(Az épület bejáratánál a belső ajtó után balra kell fordulni, a lépcsőházban fel az első emeletre.)

* A helyszín változtatás jogát fenntartjuk.

14:00 érkezés

          kávé, tea, sütik

14:30 A kritikus Én interaktív előadás

         (László Viktória önszeretet fejlesztő)

15:30 szünet és frissítők

16:00 Tavaszi arcápolás, sminktippek, és a 10 perces smink titka             (Rédli Ági - Makeup Artist)

Meglepetés

Egy személyes projekt részleteit jelentem be, amiben a későbbiekben részt lehet majd venni :)

Jouca

Femme

NŐNAPI TALÁLKOZÓ MÁRCIUS 10.

Témák és előadók

László Viktória

önszeretet fejlesztő

Többek közt nőknek segítek abban, hogy felismerjék a saját szépségüket, támogató és őszinte kapcsolatot alakítsanak ki saját magukkal, elmélyítsék az önszeretetüket, és több örömöt engedjenek az életükbe.

Ahhoz, hogy ez lehetségessé váljon, nekem is nagy utat kellett bejárnom, és ez az utazás még mindig tart. Tudom, milyen romboló tud lenni a belső kritikusunk. Hogy mennyi görcsösség és félelem van a kontrollra törekvés mögött, és hogy mennyire könnyű elveszíteni a kapcsolatot a saját belső hangunkkal. Ahogy azt is tudom, hogy van ebből kiút. Neked is van.

A kritikus Én

 

Fantasztikus nőkkel találkozom. Olyan nőkkel, akik megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni az életükből. Akik szeretnének jól cselekedni és szeretetteli életre vágynak. Akik szívesen támogatnak és bátorítanak másokat. Akik értéket teremtenek, amitől a környezetük boldogabbá válik.

De amikor saját magukról van szó, a belső párbeszédük gyakran kritikus, kemény, lehúzó. Úgy beszélnek magukkal, ahogy azt másokkal sohasem tennék. És gyakran ez annyira természetes, hogy fel sem tűnik.

 

A negatív belső párbeszédről gyakran még azt is gondolják, hogy az segít a célok elérésében.


Mit gondolsz, ha folyamatosan lehúzod magad, és olyanokat mondasz magadnak, amiket másoknak soha nem mondanál, az segít abban, hogy boldogabb legyen az életed?


Van választásod!


Képes vagy dolgozni ezzel a belső hanggal és át tudod alakítani a saját magaddal eddig kialakított viszonyodat.

 

  • Megtanulhatsz egyszerre őszintének lenni és ugyanakkor támogatónak.

  • Megtanulhatsz jobban bánni magaddal.

  • Megtanulhatod felismerni a saját mumusaidat, és kezelni őket.

  • Eltávolíthatod azokat a káros tényezőket, amik megakadályozzák, hogy szabad rálátásod legyen az értékeidre és a valódi vágyaidra.


Nem csupán szó lesz minderről, de eszközöket kapsz majd arra, hogyan kezeld a belső kritikusodat. Mert a gyakorlatok és az eszközök azok, amik hosszú távú változásokat hoznak.

Rédli Ági

Makeup Artist

Számomra a smink, nem csak egy réteg az arcon, hanem segítség ahhoz, hogy a pozitív vonásaink kihangsúlyozásával tökéletes legyen az összkép magunk és mások számára. Természetesen mindez csak akkor működik, ha a belsőnkkel összhangban áll a külsőnk. Célom az,hogy rávilágítsak, mi az a szépség a hölgyeken, amit esetleg ők maguk nem látnak, felhívjam a figyelmüket az arcukon látható sok-sok egyedi tulajdonságra, s megmutassam, hogyan tudják ezeket kiemelni, megszeretni.

Tavaszi arcápolás és a 10 perces smink titka

 

Imádok sminkelni, de rájöttem, hogy számomra az alkotás öröme akkor a legnagyobb, hogyha ez segítéssel és útmutatással van összekapcsolva. Tudom, hogy a mai világban a média túl sok elvárással bombázza a Nőket , ebben a nagy információrengetegben hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mindannyian szépek egyediek és értékesek vagyunk.

 

Nem az a cél, hogy máshoz hasonlítsunk, hanem hogy magunkból a legtöbbett hozzuk ki. Ennek pedig egyik fontos állomása az, hogy a külsőnk összhangban álljon a belső világunkkal. S ne felejtsük el, hogy ezek külcsönhatásban állnak egymással.

 

A találkozón beszélni fogunk többek között

  • mit is jelent nekünk a nőiesség

  • bőrtípusok és arcápolás tavasszal az egészséges és friss megjelenésért

  • Mi a 10 perces smink titka és ott be is mutatom előttetek

Célom, hogy olyan tippeket, ötleteket adjak, amiket otthon is fogsz tudni használni!

Csató Zsuzsi

Fotós,

a Jouca Portraits megalapítója

A fotózással azt szeretném megmutatni a nőknek, hogy mindenkiről lehet jó képelet készíteni, valamint a minőségi képek mellett, célom, hogy olyan élményt adjak, amiből sokáig tudnak töltekezni. Ezt fotó-terápiának is szoktam hívni :)

Fotó-terápia

 

A fotózások során nagyon sokszor előjön az önszeretet, önbizalom témakör, hiszen szeretem megismerni a modelljeimet, mert csak így tudom a legjobb élményt nyújtani nekik. Régóta szerettem volna olyan találkozókat szervezni, ahogy ezeket a témákat más-más meghívott előadóval együtt járjuk körbe, és én is el tudom mesélni, milyen tapasztalatokat gyűjtöttem a fotózások alatt.

 

Nagyon motivál az az érzés, hogy segíthetek,

hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam és egy olyan élményt tudjak adni, ami megváltoztatja ahogy magadat látod.


Egy régóta dédelgetett személyes projektemet is meg fogom osztani Veletek, és lehetőség lesz arra is, hogy jelentkezzetek, ha szeretnétek részt venni benne. A többit majd személyesen elmondom.... :)

Helyszín

A rendezvény helyszíne az Impact HUB Budapest, viszont létszám függvényében a helyszín változtatás jogát fenntartjuk.

Jelentkezés

Segíts, hogy létre jöhessen ez a rendezvény! Dobjuk össze a helyszín árát, és ünnepeljük a nőnapot ezzel a találkozóval.

Add meg az adataidat, meg azt is, hogy hány jegyet kérsz. A "Szeretnék részt venni" gombra kattintva elfogadod az általános szerződési feltételeket. Elküldöm neked emailben az utalási adatokat, és amint megjött az utalásod, küldöm a számlát, ami egyben a visszaigazolásod is.

(FONTOS! Az email lehet, hogy a spam vagy promóciók mappába kerül, nézd meg ott is ha nem találod!)

 
ALL RIGHTS RESERVED BY JOUCA PORTRAITS  | INFO@JOUCAPORTRAITS.COM |  NAIH - 129526