December 22. 12:00-ig a Shine - Ragyogj! fotózás csomag most ünnepi díszben kapható

A Shine - Ragyogj! csomag tartalma:

profi által elkészített haj és smink, 2 óra fotózás, 16 db retusált kép

ami mellé most ajándékba kapod az alábbi extrákat:

plusz 30 perc fotózás

Akár

RÉSZLETFIZETÉSSEL

is!

plusz 4 db digitális kép

élményvideó a fotózásról

20% kedvezménnyel

Extrák

az alapcsomag áráért

Holiday Shine

fotózás csomag ünnepi ajándékokkal

Csempéssz ünnepi hangulatot a ragyogásodba!

Természetesen én is készültem karácsonyi meglepetéssel, amivel az alapcsomagomat egészítem ki, hogy együtt tudjunk ünnepelni. Ha valakit meglepnél egy fotózással, akkor szólj, mert egyedi ajándékkártya jár a csomag mellé!

Ajándékozz ragyogást!

Lepd meg magad az ünnepi csomaggal, vagy ajándékozd meg a szeretteidet! 

Szinte minden fotózás után modelljeim így sóhajtanak fel:

"De jó lenne, ha tovább tartana!"

A maximalizmusom ellenére sok fotózáson fordult már elő, hogy az alap 2-3 szetten kívül nem volt idő a többi ruhát kipróbálni, vagy szimpatikus lett volna egy-egy extrább kiegészítő a kelléktáramból, de már nem tudtuk lefotózni.

Ezért gondoltam arra, hogy a Holiday Shine csomag megrendelőit megajándékozom

+30 perces fotózással!

Nincs több sóhaj, ezen a fotózáson mindenre jut majd idő!

Persze ha a fotózás hosszabb akkor több kép is készül, szóval ott fogsz állni a képek előtt és őrlődsz, hogy melyik 16 db legyen az amit hazaviszel...

Nem szeretném ha miattam nem tudnál dönteni, ezért gondoltam arra, hogy a Holiday Shine csomag megrendelőit kiegszítésként megajándékozom

+4 db retusált, digitális képpel!

Jól hangzik, ugye?

A meglepetés ajándék: ÉLMÉNYVIDEÓ

Miért is jó egy élményvideó ami a fotózást bemutatja?

 

Mert egy videóba belefér az egész élmény, hangulatosan összeválogatva és vágva. Benne lesz a


a kávézás, 
a ruhák válogatása,
a sminkelés, 
a szuper frizura, és
az egész átváltozás, amit újra átélhetsz megint, amikor megnézed!

Láthatod én mit látok a kamerán keresztül, amikor elengeded magad és a fantasztikus ragyogás beköltözik a szemedbe és a mosolyodba. Sokszor mondom, hogy számomra az arc a legfontosabb, ez kapja a központi szerepet a képeimen, most megmutatom milyen is ez a kamerán keresztül.

 

100% elégedettségi garancia

10/10 nő, aki volt már kipróbálta a JOUCA élményt, és eljött egy fotózásra, imádja a képeit,

megosztotta a FB-on és ajánlotta a barátainak.

"Gátlásos nő vagyok, ezért merész vállalkozásnak tűnt egy fehérneműs fotózás. Régóta vágytam rá, de azt gondoltam ez csak álom marad.

Az álmomat sikerült túlszárnyalni!

Nem szeretem ha fotóznak, ritkán  sikerül  rólam jó képet csinálni.  A gátlásaim akkor tűntek el igazán, amikor rám mosolyogtál ahogy megérkeztem.  Éreztem, hogy Te is nagyon várod ezt a fotózást.  Van benned valami megnyugtató, az egész lényed egy csoda. Soha sem azelőtt, sem azóta nem éreztem magam ilyen szépnek.  Az egész fotózás nagyon jó  és felszabadult hangulatban telt"

ANIKÓ

Milyen stílusú fotózásra vágysz?

Glamour

A magazinfotózás élménye

Mindannyian ismerjük a magazin címlapjairól ránk néző nőket, csodás sminkben és ruhában, fesztelen mosollyal, de amit csak kevesen tudnak, hogy ők ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Mert nincs olyan, hogy tökéletes (akármennyire is szeretnék elhitetni ezt velünk), rajtuk is egy profi stáb dolgozott, hogy a számukra legelőnyösebb sminkben, ruhában, pózban fotózzák le őket. Talán már te is eljátszottál azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha egy profi csapat készítene rólad képeket.

Boudoir

Portrék fehérneműben

Képzelj el egy bensőséges hangulatú fotózást, kellemes zenével, selyemmel, csipkével, gyöngyökkel és egy kis pezsgővel. Én ilyen hangulatban készítem el az általad elképzelt és neked megtervezett boudoir sorozatot. Már meglendült a fantáziád, de visszafog egy “de előbb…”  Ne aggódj, mert a fotózáskor mindig a neked legelőnyösebb pózokat fogom kiválasztani.

Kismama

Az a csodálatos 9 hónap

Már nagyon régóta vártad Őt és hamarosan megérkezik hozzátok. Napról napra történik a változás, talán épp csak megmozdult, talán már csak 1-2 hónap és megszületik. Kismamának lenni egy csodás időszak, gyönyörű 9 hónap egy nő életében.

Változás, várakozás, öröm. Ezt szeretném megörökíteni neked, hogy mindig megmaradjon ez az élmény egy képbe zárva.

 

Miért különleges a Holiday Shine?

Neked való ez a csomag, ha szeretnél magadról egy ragyogó portré sorozatot; ha szeretnéd megélni a nőiességedet; ha jó lenne már egy kicsit pihenni és feltöltődni; ha jól jönne egy önbizalom löket, akkor gyere, és töltsünk el egy napot, amikor minden Rólad szól!

SHINE

Ragyogj!

A Shine csomag tartalmazza mindazt ami egy kellemes naphoz, és feltöltődéshez kell!

profi smink és haj

2 óra fotózás

16 db digitális nagyméretű kép, retusáltan

HOLIDAY SHINE

Ünnepi ragyogás!

Ebben a csomagban olyan extrákat találsz, amiket pluszban tettem bele, hogy még szebb legyen az ünnep, és szuperebb a fotózásod!

profi smink és haj

2 óra fotózás

16 db digitális nagyméretű kép, retusáltan

plusz 30 perc fotózás

plusz 4 db digitális kép

élményvideó a fotózásról

 

Megrendelő

Kérlek töltsd ki a lenti megrendelő űrlapot. Amint megkaptam a megrendelést, küldök neked egy emailt a fontos információkról. Az utalás beérkezése után egyeztetünk részletekről, illetve ha a csomagot ajándékba kéred, akkor hogyan kapod meg az egyedi ajándék kártyát is!

Tudom, hogy így karácsony közeledtével egyre jobban kiköltekezed magad, így van arra is lehetőség, hogy részletfiztetést válassz, hogy biztosan bekerüljön a fotózás a fa alá!

Ha bejelölöd, hogy részletfizetést kérsz, akkor az alábbi ütemezéssel tudod bebiztosítani magadnak ezt a szuper élményt!

20.000 Ft - Most, megrendeléskor fizetendő. A megrendelésed után emailben elküldöm az előlegszámlát. Miután átutalod az összeget, véglegessé válik a Holiday Shine kedvezményes csomag megrendelése.
20.000 Ft - Időpontfoglaláskor fizetendő.
17.000 Ft - A fotózás napján fizetendő.

* az ajánlat 2018 év végéig használható fel, és más ajánlattal össze nem vonható