Kismama

Az a csodálatos 9 hónap

Már nagyon régóta vártad Őt és hamarosan megérkezik hozzátok. Napról napra történik a változás, talán épp csak megmozdult, talán már csak 1-2 hónap és megszületik. Kismamának lenni egy csodás időszak, gyönyörű 9 hónap egy nő életében.

Változás, várakozás, öröm. Ezt szeretném megörökíteni neked, hogy mindig megmaradjon ez az élmény egy képbe zárva.

Ahány kismama, annyi eltérő fotózás, annyi új elképzelés. Mert egy sorozatot készíthetünk hónapról-hónapra a változásról vagy akár csak a pillanatnyi állapotról, ez Tőled függ!

 

Ha egy alkalmat szeretnél akkor a fotózást mindenképpen a 7.- 8. hónapra érdemes időzíteni, ekkor már szépen gömbölyödik a pocak és még viszonylag könnyebben mozogsz. Ha pedig hónapról hónapra szeretnéd, akkor érdemes a 3.-4. hónappal kezdeni.

Akármelyiket is választod gondolj mindenképpen arra, hogy nemcsak neked, de a családodnak is nagy ajándék lehet egy ilyen sorozat illetve, hogy születendő gyermeked is milyen örömmel nézegetne vissza képeket Rólad, kismamaként.

Ne feledd egy fénykép sohasem csak magunknak készül, túlél bennünket és az örökségünk része.

Csomagok

Örökítsük meg a jövőt!

Ragyogj!

SHINE

Ha szeretnél magadról egy ragyogó portré sorozatot; ha szeretnéd megélni a nőiességedet; ha jó lenne már egy kicsit pihenni és feltöltődni; ha jól jönne egy önbizalom löket, akkor gyere, és töltsünk el egy napot, amikor minden Rólad szól!

Smink és frizura

1,5 óra fotózás

3-4 szett általad hozott ruha

12 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

SHARED

EXPERIENCE

Közös élmény

Ha valakivel együtt próbálnád ki a fotózást, amikor párhuzamosan fotózlak titeket és a költségeket meg tudjátok osztani.

Shine-Ragyogj! csomagunk tovább fejlesztése, mert sokan szeretnétek hozni még valakit a fotózózásra (akár barátnőtöket, tesótokat, anyukátokat, lányotokat) és közösen átélni ezt a napot. Ez egy rugalmas csomag, ahol készülhetnek közös képek, vagy csak egy-egy külön sorozat rólatok, esetleg vegyesen, csak tőletek függ!

Smink és frizura mindkettőtöknek

3 óra fotózás

16 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

Ha mindig is érdekelt mit tud kihozni belőled egy profi stáb stylisstal együtt. Ha nem szeretnél azon aggódni, hogy milyen ruhát hozz a fotózásra, és érdekel, hogy milyen az amikor egy profi válogat neked össze szetteket a fotózásra, természetesen veled egyeztetve!

Konzultáció stylisttal

Stylist által összeválogatott 3-4 szett

Smink és frizura a fotózás előtt

2-3 óra fotózás

20 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

STYLE ME

Átalakulás stylisttal

Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy kipróbálnád-e a fotózást, akkor nézd meg az Átváltoztatás galériát mindazokkal, akiknek már bebizonyítottam, hogy mindenkiről lehet jó képet készíteni!