PROFI KÜLSŐT MUTAT A VÁLLALKOZÁSOD?

MÉG NEM?

Akkor neked profi képekre, ütős tartalom stratégiára, és

egységes üzleti arculatra van szükséged!

Hello :) Zsuzsi vagyok, kezdő és kisvállalkozásoknak segítek az egységes és stratégiai megjelenésükben, legyen az fotó, tartalom stratégia, üzleti arculat.

Minden nap tapasztalom, hogy sok induló vagy kisvállalkozásnak nincs elképzelése, hogyan is szeretne megjelenni az online térben, ami ki is derül a fotózásra való felkészülésnél. 

Erre a problémára megoldást keresbe született meg az üzleti arculat (brand style guide) és a tartalom stratégiai szolgáltatás is. Ezen tudás ötvözésével, a vállalkozó tudni fogja, hogy mit és hol posztoljon, meglesznek hozzá a képei is, valamint tudni fogja, hogyan kell megszerkeszteni a cikket, posztot illusztráló képeket is.

Mindez egy egységes és profi céget fog tükrözni, amit a vásárlók is érezni fognak.

MIRE VAN MOST SZÜKSÉGED?

Nézz szét a szolgáltatások és az ingyenes anyagok között!

FOTÓZÁS

Üzleti CV képek, induló vállalkozásoknak fotózás vagy personal branding érdekel? Nézd meg, hogy miben segítheti a vállalkozásodat egy profi fotózás! 

ÜZLETI ARCULAT

brand style guide

Nem tudod, hogyan szerkessz meg egy blogposzt illusztrációt, vagy egy FB borítót, hogy profi összképet kapj? Nézd meg, milyen vizuális tippekkel segítem a vállalkozókat, de ha szeretnéd megcsinálom az üzleti mini arculatod is!

TARTALOM STRATÉGIA

Az egyik legnagyobb fejtörést az okozza a vállalkozóknak, hogy mit posztoljanak a különböző social media felületekre, és emiatt sokszor a kommunikációjuk ad hoc és esetleges, mindenféle koncepció nélküli. Ha érdekel milyen ötleteket tudok adni, vagy szeretnéd, hogy alakítsuk ki közösen a tartalom stratégiádat, akkor nézz szét itt!