Monitor-computer-laptop-phone_edited.png

MOST INDÍTOD A VÁLLALKOZÁSOD?

És nem tudod milyen képekre

lesz szükséged?

Facebook Profile (Desktop)_1-01.png

Egy vállalkozás indítása mindig nagy lépés, függetlenül attól, hogy termék vagy szolgáltatás lesz a fő profilod. Belecsöppensz egy világba, ahol mindenért te felelsz, és neked kell a döntéseket meghozni.

Én azért dolgozom, hogy a weboldalad, arculatod, és vizuális megjelenésed kapcsán letisztázzuk a kérdéseket, és a lehető legjobb, leghatásosabb képeket készítsük el neked.

Ha üzlet akkor profizmus ugye? Nem elég a családi nyaraláson készült képekből válogatnod, hogy mit tegyél ki a weboldaladra, fontos, hogy milyen üzenetet közvetítesz, és milyen embereket szeretnél bevonzani a képeiddel.

A fotózás előtt, ha szeretnéd személyesen vagy skype-on is tudunk egyeztetni, hogy milyen szolgáltatásaid vannak, és ezek alapján ötletelni, milyen ruhák, kellékek és helyszín lenne a legmegfelelőbb a fotózásodhoz.

A weboldalon túl is van élet, így beszélni fogunk arról is, hogyan tudod majd a képeket felhasználni a blogposzthoz vagy a social media felületeken és tippekkel segítelek majd, hogy hogyan tudod egységesen tartani a vizuális megjelenésedet is.

Azoknak ajánlom ezt a csomagot, akik most indítják a vállalkozásukat, és szükségük van egy profi segítségére nemcsak a képek, de a vizuális megjelenés terén is.