6A6A0361-Edit_web.jpg
2019-01-13_Bognán Eleonóra_2.jpg

Én ezt az élményt kínálom neked. Egy profi stábot, egy neked megtervezett fotózást, ahol a hangulat, a ruhák, a haj és a smink is össze van hangolva, hogy a lehető legjobb képeket készítsem el rólad.

A nap egy másfél órás kényeztetéssel kezdődik, amikor is egy profi szakember elkészíti a frizurád és sminked. Ezután a relaxálás és ráhangolódás után kezdődik a fotózás. Átbeszéljük milyen ruhákat hoztál, és hogy milyen fotózást terveztem neked. Válogatunk a kiegészítőkből (megszállottan gyűjtöm a gyöngyöket és virág kiegészítőket) majd az utolsó simítások után elkezdjük a fotózást.

Kortól, mérettől, alaktól függetlenül mindenkinek ajánlom, mert szeretném megmutatni, hogy milyennek lát a környezeted. Gyere akár egyedül vagy hívd el a barátnődet, testvéredet, anyukádat vagy akár a párodat is és oszd meg velük ezt az élményt.

Mert egy glamour fotózás

a ragyogásról szól,

a Te ragyogásodról.

A célom, hogy mindenkit,

aki nincs kibékülve a tükörképével, egy fantasztikus élménnyel ajándékozzam meg!

Ne feledd! Legyen programod a fotózás után, mert fantasztikusan fogsz kinézni!

6A6A0602-Edit_web.jpg

Csomagok

Ha készen állsz a felejthetetlen élményre!

A csomagok ára 50 000 Ft-tól indul

Ragyogj!

SHINE

Ha szeretnél magadról egy ragyogó portré sorozatot; ha szeretnéd megélni a nőiességedet; ha jó lenne már egy kicsit pihenni és feltöltődni; ha jól jönne egy önbizalom löket, akkor gyere, és töltsünk el egy napot, amikor minden Rólad szól!

Smink és frizura

1,5 óra fotózás

12 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

 

Legkeresetteb csomag!

SHARED

EXPERIENCE

Közös élmény

Ha valakivel együtt próbálnád ki a fotózást, amikor párhuzamosan fotózlak titeket és a költségeket meg tudjátok osztani.

Shine-Ragyogj! csomagunk tovább fejlesztése, mert sokan szeretnétek hozni még valakit a fotózózásra (akár barátnőtöket, tesótokat, anyukátokat, lányotokat) és közösen átélni ezt a napot. Ez egy rugalmas csomag, ahol készülhetnek közös képek, vagy csak egy-egy és emellett egy külön sorozat rólatok, esetleg vegyesen, csak tőletek függ!

Smink és frizura mindkettőtöknek

3 óra fotózás

16 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

STYLE ME

Átalakulás stylisttal

Ha vágynál egy olyan élményre amikor egy profi csapat stylisttal kiegészülve azon dolgozik, hogy a legjobb élményt adja neked! Ha kíváncsi vagy milyen szetteket talál ki neked egy stylist, esetleg szeretnél egy picit kilépni a komfortzónádból vagy csak amiatt aggódsz, hogy nincs megfelelő ruhád a fotózásra, ez a csomag való neked!

A fotózás napján pedig mindenki azon fog dolgozni, hogy a lehető legjobban érezd magad!

Konzultáció stylisttal

Stylist által összeválogatott 3-4 szett

Smink és frizura a fotózás előtt

2-3 óra fotózás

20 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

A csomag ára

Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy kipróbálnád-e a fotózást, akkor nézd meg az Átváltoztatás galériát mindazokkal, akiknek már bebizonyítottam, hogy mindenkiről lehet jó képet készíteni!

Glamour

A magazinfotózás élménye

Mindannyian ismerjük a magazin címlapjairól ránk néző nőket, csodás sminkben és ruhában, fesztelen mosollyal, de amit csak kevesen tudnak, hogy ők ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Mert nincs olyan, hogy tökéletes (akármennyire is szeretnék elhitetni ezt velünk), rajtuk is egy profi stáb dolgozott, hogy a számukra legelőnyösebb sminkben, ruhában, pózban fotózzák le őket. Talán már te is eljátszottál azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha egy profi csapat készítene rólad képeket.