Üzleti portré.jpg

ÜZLETI PORTRÉK

Ha szeretnél profi képeket magadról, mert fontos neked, hogy milyen képpel jelensz meg az üzleti életben, az önéletrajzodon és a különböző felületeken. Azoknak ajánlom, akik éppen új állást pályáznak meg, vagy a meglévő pozíciójukban szeretnék megmutatni, hogy komolyan veszik magukat, így nemcsak az önéletrajzba, de a szakmai és social felületeken is profi képpel jelennek meg.

induló vállalkozások.jpg

INDULÓ VÁLLAL-KOZÁSOKNAK

Ha nem tudod milyen képekre lesz szükséged az induló vállalkozásodhoz, szabadúszó, coach vagy más területen tevékenykedsz, és szeretnél a weblapodon már az induláskor profi képekkel megjelenni. Segítek végiggondolni mire lehet szükséged, és tanácsot adok arra is, hogyan tudod felhasználni ezeket a képeket egyéb tartalmaidhoz mint vizuális illusztráció. 

Personal branding.jpg

PERSONAL

BRANDING

Te vagy az arca a vállalkozásodnak, és a legfontosabb, hogy meg is mutassuk, hogy nemcsak remek szakember, hanem jófej és megközelíthető ember is vagy. Többféle képstílus, többféle helyszín és az eredmény egy nagyon színes, és legfőképpen téged a legjobban bemutató képsorozat. 

6A6A9699 - Copy-Edit_2.jpg

VIZUÁLIS

TANÁCSADÁS

ÉS

SOCIAL MEDIA

TARTALMAK

Ha szükséged van arra, hogy kialakítsunk egy vizuális tervet az instára, egységesítsük a megjelenésed a social media felületeiden, esetleg negyed-félévente szükséged lenne, hogy valaki lefotózza és elkészítse neked ezeket a tartalmakat, akkor neked erre a szolgáltatásra van szükséged.