Képzelj el egy bensőséges hangulatú fotózást, kellemes zenével, selyemmel, csipkével, gyöngyökkel és egy kis pezsgővel. Én ilyen hangulatban készítem el az általad elképzelt és neked megtervezett boudoir sorozatot.  Már meglendült a fantáziád, de visszafog egy “de előbb…”  

Természetesen ha nem vagy egy csipke fanatikus és inkább a sportosabb hangulatot vagy akár a sejtelmesen mutató képeket szereted vagy akár ezeket egyszerre, azt is bele tudjuk vinni a sorozatodba.

 

Egy ilyen sorozat remek ajándék magadnak, az életed egy fontos pillanatában, vagy album formájában akár a párodnak is. Hidd el jó lesz visszanézni ezeket a képeket!

A fotózás előtt végigbeszéljük inspirációs képek alapján, mi is az ami neked igazán tetszik és mi az amit szeretnél kiemelni. Ha valamilyen célból készül a sorozat (pl. ajándék) akkor ezt figyelembe véve tervezem meg neked a fotózást.

 

A hajad és sminked profi szakember készíti el, ez alatt teljesen rá tudsz hangolódni a fotózásra. Lelassul majd a világ és megéled azt amit eddig reméltél, de nem merted elhinni, hogy te is jól nézhetsz ki a képeken, gyönyörűen, szexin és nőiesen.

Kortól, alkattól függetlenül, mindenkinek ajánlom ezt az élményt, a fiús lányoknak, az örök romantikusoknak vagy a végzet asszonyainak.

Boudoir

Portrék fehérneműben

Ne feledd! Legyen programod a fotózás után, mert fantasztikusan fogsz kinézni!

Nem kell aggódnod, és ne várj addig míg „formába” jössz, mert a fotózáson mindig a legelőnyösebb pózokat fogom Neked kiválasztani!

Csomagok

Ha kipróbálnál egy pezsgő napot!

Ragyogj!

SHINE

Ha szeretnél magadról egy ragyogó portré sorozatot; ha szeretnéd megélni a nőiességedet; ha jó lenne már egy kicsit pihenni és feltöltődni; ha jól jönne egy önbizalom löket, akkor gyere, és töltsünk el egy napot, amikor minden Rólad szól!

Smink és frizura

1,5 óra fotózás

3-4 általad hozott ruha

12 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

STYLE ME

Átalakulás stylisttal

Ha mindig is érdekelt mit tud kihozni belőled egy profi stáb stylisstal együtt. Ha nem szeretnél azon aggódni, hogy milyen ruhát hozz a fotózásra, és érdekel, hogy milyen az amikor egy profi válogat neked össze szetteket a fotózásra, természetesen veled egyeztetve!

Konzultáció stylisttal

Stylist által összeválogatott 3-4 szett

Smink és frizura a fotózás előtt

2-3 óra fotózás

20 db kép retusálva, digitálisan, nagy méretben, vízjel mentesen

Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy kipróbálnád-e a fotózást, akkor nézd meg az Átváltoztatás galériát mindazokkal, akiknek már bebizonyítottam, hogy mindenkiről lehet jó képet készíteni!