Egy ideje már foglalkoztat  a gondolat,

 

hogy szeretnél egy sorozatot magadról vagy már voltál fotózáson, de szeretnél kipróbálni más stílust is? De az is lehet, hogy nem tudod pontosan mit szeretnél, csak egyet, a lehető legjobban kinézni a képeken!

Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy kipróbálnád-e a fotózást, akkor nézd meg az Átváltoztatás galériát mindazokkal, akiknek már bebizonyítottam, hogy mindenkiről lehet jó képet készíteni!

Tervezés

 

Amint megszületett, hogy milyen irányba indulunk el, megtervezzük hogy milyen ruhát, kiegészítőt használunk az általad megálmodott hangulat eléréséhez.

Persze a fotózás alatt is fogok kísérletezni egy-egy hangulattal, mert sokszor a hirtelen ötletekből születnek a legjobb képek. A ruhákat te hozod, de részletesen átbeszéljük, hogy mivel is kell készülnöd, illetve nekem is van egy kisebb gardrób gyűjteményem és kiegészítőim amit esetleg fel tudunk használni, ha illeszkedik a koncepcióba.

Felkészülés

 

Az időpont egyeztetés után mindig küldök egy csokor hasznos információt, hogy mire figyelj oda és hogyan készülj a fotózásra, hogy a lehető legjobb formában legyél!

Egyeztetés
 

Akár tudod mit szeretnél, akár nem, én minden esetben javaslok egy egyeztetést személyesen vagy telefonon. Fontos átbeszélni, hogy mit is szeretnél pontosan - ezt lehet inspirációs képek alapján - vagy én segítek neked kérdésekkel, képekkel, hogy milyen hangulatot és stílust tudok neked tervezni.

Ez a lépés elengedhetetlen, hiszen sokan sokféle dolgot értünk ugyanaz alatt és nekem fontos, hogy teljesen megértsem hogyan is álmodtad meg a fotózásod.

Fotózás

 

Sokszor jönnek úgy fotózásra, hogy félnek és sokszor hallom:


„Nem vagyok fotogén, én nem tudok pózolni”


Nos, jó hírem van, ezek miatt nem kell aggódnod, ugyanis ez mind az én feladatom, hogy lássam mi áll neked jól, és hogy végig irányítsalak-segítselek a fotózás közben. Mindent el fogok mondani és megmutatni, hogy mit is kell csinálnod.

Az elkészült sorozat
 

A fotózás után pár héttel találkozunk, és együtt átbeszéljük, hogy melyik képeket szeretnél beválogatni a sorozatodba a csomagodnak megfelelő darabszám alapján. Természetesen ha több kép tetszik meg, van arra is lehetőség, hogy a csomagod bővítsd. Ha valami nem tetszik, vagy apróbb módosítást kérsz, akkor azt itt tudjuk átbeszélni.